Este primul mustar cu cacao facut pe plaiurile mioritice, dupa o reteta bazata pe traditiile culinare din Oaxaca, Mexico si pe ingedientele vechilor azteci. Pastreaza un echilibru subtil intre catifelarea ciocolatei, vivacitatea ardeilors i personalitatea boabelor de mustar. Dedicat celui rafinat si deschis experientelor inedite. Recomandari: Cu orice fel de mancare pe care nu-l consideri destul de rafinat. E un companion perfect pentru portocale in sandwich-uri exotice, pentru ton si ceapa, pentru branzeturi maturate, produse afumate, dressing-uri pentru salate si alaturi de un vin rosu.
"Ne-am intors din platoul mexican cu nostalgia sosurilor mole, intense precum istoria precolumbiana. Cand am pus condimentele la treaba si la rasnita, la Tecuci s-a auzit putin din vuietul oceanului si s-a simtit aerul umed al junglei. Ne-a iesit o crema de mustar cu un gust intens si greu de uitat, cam ca anul sabatic la care visezi de prea mult timp. Doamne Fereste este despre surpriza. Surpriza descoperirii a ceea ce este nou. Surpriza regasirii a ceea ce a fost uitat. Dar mai ales aceea a secundei pe care o traiesti intens. Toate produsele noastre sunt picante, naturale si facute cu grija si mandrie aici, in Romania." Ingrediente: apa, mustar boabe, selectie de ardei iute macinat, cacao, extract natural de vanilie, riboflavina (colorant natural), piper negru, sare, otet din vin, zahar, condimente. Nu contine conservanti sau coloranti artificiali.