Solicita Oferta Corporate

Valoare produs Cantitate gresita. Pret: Taxa: Greutate: Puncte de fidelitate: lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice lupd_price_in_reward lupd_basepoint lupd_baseweight lupd_weight_class ron 100,00 91.7431 2 , . 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0.00000000 0 0 0

Scrigno Single Origins - cufar cu 6 tablete de ciocolata neagra 70% de la Domori

Scrigno Single Origins - cufar cu 6 tablete de ciocolata neagra 70% de la Domori

Categorie: ciocolata neagra
Cod Produs: RG009SO

Pentru a descoperi si savura eleganta celei mai nobile pudre de cacao intr-un cadou indraznet.
Toate aromele si mirosurile pudrei de cacao Criollo in sase versiuni. Fiecare cu personalitatea sa unica si inimitabila. 

Produs in Italia. Cacao din Venezuela, Hacienda San José si Ecuador, Hacienda Victoria.
Cutie cu 6 tablete diferite de ciocolata Criollo (min. 70% cacao): Sambirano, Apurimac, Teyuna, Sur del Lago, Arriba, Morogoro.
Pentru a savura ce este mai bun in fiecare tableta, este important sa diferentiezi diferitele arome, de aceea in interiorul fiecarui cufar vei descoperi o cartolina Domori, care iti va ghida simturile si te va invita sa descoperi cea mai rara si pretioasa cacao din lume.

Criollo este o varietate de cacao care nu demult se afla pe cale de disparitie: este cacaua mayasilor si a aztecilor, iar cultivarea ei a fost abandonata treptat din cauza randamentelor sale de productie scazute. Pudra de cacao Criollo este in acelasi timp rara si fragila, iar productia sa reprezintă doar 0,001% din totalul de cacao recoltat in intreaga lume. Cu toate acestea, calitatea sa ramane de neegalat: fiind lipsita de taninuri, care dau o anumita duritate si astringenta ciocolatei, rezulta o tableta Criollo cremoasa, cu gust dulce si complex, unic in felul sau. Cu Proiectul Criollo, Domori a recuperat acest soi de cacao pretios si a creat cea mai mare plantatie de cacao Criollo din lume, in Venezuela.
Exploreaza universul Domori.

Gramaj: 150g
Dimensiuni:7.7x10.3x10.3cm 
 
  0 review-uri  |  Scrieti Review

Pret: 100 ron
Cantitate:
Stoc 0 temporar

Tipuri de ceai incluse:
Review-uri
Review-uri (0)

Numele dumneavoastra:


Review-ul dumneavoastra: Nota: HTML-ul nu este tradus!

Rating:    Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos: