Solicita Oferta Corporate

Valoare produs Cantitate gresita. Pret: Taxa: Greutate: Puncte de fidelitate: lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice lupd_price_in_reward lupd_basepoint lupd_baseweight lupd_weight_class ron 233,00 195.7983 2 , . 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0.00000000 0 0 0

ABERLOUR 15YO, DOUBLE CASK

ABERLOUR 15YO, DOUBLE CASK

Cod Produs: ABER15

Aberlour 15 YO este maturat in butoaie de bourbon si de sherry timp de 14 ani, pentru ca mai apoi continutul acestora sa fie amestecat si introdus doar in butoaie de sherry, obtinandu-se astfel un finish inconfundabil si o aroma delicata de fructe. Un astfel de procedeu confera un caracter complex si intens acestui sortiment. Cu siguranta amatorii de whisky vor savura fiecare picatura din acest single malt ce combina arta distilarii cu maiestria imbinarii aromelor. 

Note:

Miros: Influente de sherry, accente florale si parfum discret de stafide si miere.

Gust: Un melanj echilibrat de vanilie, migdale, coaja de portocala, miere si caramel, completat cu note subtile de fum si mirodenii.

Finish: Neted, untos, lung si echilibrat, usor piperat.

Culoare: ocru elegant.

“Every name has a story – ABERLOUR’S more than most.”

Aberlour single malt whisky este numit dupa raul din regiunea unde este produs. Aceasta inseamna in limba celta "gura care arde trancanind", iar acest rau de munte salbatic face parte din povestea Aberlour. Se pravaleste peste cascade cu muschi si valcele impadurite, sporovaiala sa constanta putand fi auzita in timp ce curge pe langa distilerie si se uneste cu raul Spey.

Locul unde aceste ape se intalnesc a dus la formarea unor asezari umane inca din epoca de piatra. Semnificatia sa mistica dateaza de mii de ani. Se crede ca apa are puteri vindecatoare, insasi preotii druizi au folosit-o pentru distilarea alcoolului, pentru producerea celebrelor lor elixiruri si potiuni magice. Iubitori ai naturii, ei au construit un altar pe dealul Fairy, in spatele distalariei de astazi pentru a intra in comuniune cu spiritele. Acesta a fost magie incontrolabila.

Aberlour defineste caractere puternice – oameni cu viziune. Actuala echipa, care produce whisky-ul, este aceeasi echipa de oameni care a pus in butoaie licoarea magica imbuteliata astazi ca avand o vechime de 18 ani. Asta reprezinta continuitate.

40% alcool
1L
Double Cask Whisky
Fara coloranti
Produs Aberlour

 

  0 review-uri  |  Scrieti Review

Pret: 233 ron
Cantitate:
Stoc 0 temporar

Review-uri
Review-uri (0)

Numele dumneavoastra:


Review-ul dumneavoastra: Nota: HTML-ul nu este tradus!

Rating:    Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos: