Solicita Oferta Corporate
Tilapia cu ceai White Ginger Pear

Tilapia cu ceai White Ginger Pear
Ingrediente
4 portii
 
2 cesti apa fiarta
2 infuzii de ceai White Ginger Pear
1 ceapa verde, taiata mare
2-4 felii subtiri de ghimbir proaspat (aproximativ 5 cm lungime fiecare felie)
550 g file de tilapia sau cod sau platica
 
Mod de preparare
Intr-un pahar de masurat din sticla de aproximativ 500 ml, aseaza piramidele de ceai, toarna apa fierbinte peste ele si lasa-le la infuzat timp de 5 minute. Scoate infuziile si pune vasul deoparte.
Intr-o cratita cu diametru de aprox. 30 cm pune ceaiul, ceapa verde si ghimbirul la incalzit la foc  iute, pana ajung la punctul de fierbere. Adauga fileurile. Da focul mic, acopera vasul cu un capac si fierbe in acest fel (la foc mic) timp de 6 minute sau pana cand carnea de peste de desprinde in bucati mici cand apesi cu furculita. Scoate fileurile pe un platou oval si presara deasupra ceapa verde taiata, dupa gust.
Timp de preparare: 10 minute
Facebook Twitter Pinterest

« Inapoi la Retete