Solicita Oferta Corporate

Reprezentam un nou brand in Romania – pralinele belgiene Valentino

Reprezentam un nou brand in Romania – pralinele belgiene Valentino

Reprezentam un nou brand in Romania – pralinele belgiene Valentino

Pralinele de ciocolata sunt acele bomboane cu umpluturi diverse: alune, crema pe baza de unt, alcool, cafea, ganache, cirese, acoperite cu un strat de ciocolata neagra, alba sau cu lapte.

De ce este ciocolata belgiana recunoscuta in toata lumea pentru gustul ei original?
In primul rand, legislatia belgiana limiteaza la minimum 35% aportul de unt de cacao in compozitia ciocolatei. Valentino, impreuna cu alti cativa producatori belgieni, foloseste 100% unt de cacao.

De asemenea, orice produs care poarta eticheta “Belgian Chocolate” nu va contine grasimi artificiale, grasimi foarte utile in ridicarea punctului de topire.

Valentino

23, respectiv 25 de ani aveau Helen si Willy in 1978 atunci cand au decis sa inceapa o afacere cu ciocolata. Au avut mult curaj, avand in vedere ca traiau in Belgia, o tara de marimea statului american Delaware insa cu cea mai mare densitatea de ciocolaterii din lume: 2000 de fabrici recunoscute si ateliere artizanale.

Dupa aproape 40 de ani, cei doi fondatori se lauda cu unul dintre cele mai cunoscute branduri de praline din Belgia: Valentino. Ce inseamna Valentino? Peste 70 de sortimente de praline, ambalate in ballotinurile clasice sau in cutii luxoase, multe figurine de sezon, diverse articole de confiserie: drajeuri, jeleuri de fructe, biscuiti. Iar in spatele tuturor acestor combinatii uluitoare de arome se afla in continuare Willy Roelandts, pe care trebuie sa-l cunosti ca sa intelegi ce inseamna cu adevarat pasiunea pentru ciocolata. 
 

 

Facebook Twitter Pinterest

« Inapoi la Noutati