Solicita Oferta Corporate
Colectia Lotus de la Tea Forte

Colectia Lotus de la Tea Forte

Ceaiuri pentru minte, trup si spirit

 
Tea Forte este recunoscut in intreaga lume pentru calitatea ceaiurilor sale artizanale, varietatea aromelor, precum si pentru designul inovator al accesoriilor oferite si abordarea eleganta a pachetelor.
 
Colectia Lotus se integreaza perfect idealului  Tea Forte de a crea constant ceaiuri exceptionale.
 

De peste 3000 ani, lotusul este considerat sacru de catre locuitorii din sud-estul Asiei. Este simbolul purificarii complete, deoarece el trece prin apele maloase pentru a se ridica la suprafata si a inflori in mod miraculos.


Lotus este o colectie fara precedent, produsa in cantitate mica, deoarece plantele  selectate se gasesc cu greu si sunt rar oferite catre export. Conceptul si designul colectiei Lotus reflecta sofisticarea si experienta senzoriala pe care fiecare din ceaiurile rare le pot oferi:
 
Vanilla Pear: ceai alb rar, imblanzit cu vanilie si para proaspata
Orange Jasmine: aromat cu iasomie exotica si note insorite de portocala
Mountain Oolong: ceai oolong si gust bogat de piersica
Darjeeling Quice: o ceasca inmiresmata cu note fructate
Lemon Lavender: musetel relaxant cu lamaie si lavanda rasfatata de soare
 
 

Produsele Lotus pastreaza diversitatea cu care Tea Forte si-a obisnuit clientii: ceaiul este disponibil atat in cutii de cadou, care ofera destinatarului ocazia de a incerca toate aromele colectiei, cat si in varianta cutie individuala de ceai-frunze, pentru consumatorii care isi gasesc repede preferintele.  
 
 Accesoriile colectiei - ceainicul Pugg si cana Kati – au acum un infuzor imbunatatit la nivel functional, cat si vizual.    
 
Cu Lotus, Tea Forte incepe si un proces de improspatare, vizibil prin noul logo si designul stilizat, in culori pastelate.
Vezi pe site produsele disponibile din colectie.
Facebook Twitter Pinterest

« Inapoi la Noutati